Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele din Belarus, aliat al lui Putin, refuza invitatia UE la un summit al Parteneriatului Estic

România Liberă România Liberă,
Presedintele din Belarus, aliat al lui Putin, refuza invitatia UE la un summit al Parteneriatului Estic

Presedintele statului Belarus, Aleksandr Lukasenko, a refuzat invitatia Uniunii Europene de a participa la un summit in cadrul programului Parteneriatul Estic al UE, la care a fost invitat pentru prima data dupa ridicarea sanctiunilor impotriva tarii sale. continuă pe România Liberă

KGB-ul din Belarus a arestat un jurnalist ucrainean pe motivul ca ar fi pus bazele unei retele de spionaj

Serviciul securitatii de stat din Belarus, KGB, a sustinut ca a descoperit o retea de spioni care ar fi fost infiintata de un jurnalist ucrainean, care lucreaza pentru Ministerul Apararii din Ucraina, relateaza Reuters.

1 Decembrie, un nou motiv de scandal intre Tariceanu si Iohannis. Seful Senatului refuza invitatia presedintelui

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, luni, ca nu a primit deocamdata invitatia din partea Administratiei Prezidentiale pentru a participa la parada si receptia organizate cu ocazia.

Tariceanu refuza invitatia lui Iohannis pentru parada de 1 Decembrie:Acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca nu a primit din partea Administratiei Prezidentiale invitatie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la receptia de la Palatul Cotroceni, precizand ca si daca ar primi nu s-ar duce sa stea alaturi de acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel.

Presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, a demisionat

Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a dat marti demisia, printr-o scrisoare transmisa parlamentului de la Harare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )