Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele CJ Dolj, testat pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CJ Dolj, testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu Covid-19, dupa ce directorul de imagine al institutiei a fost testat pozitiv. continuă pe Hotnews

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare. Sediul filialei, inchis temporar pentru dezinfectie dupa ce consilierul local Simion Bizau a fost testat pozitiv (VIDEO)

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare, in plina pregatire a campaniei pentru alegerile locale. Consilierul local Simion Bizau a fost testat pozitiv cu COVID-19, informeaza B1 TV. O persoana care a intrat in contact .

inca un angajat al TVR a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este al zecelea caz

TVR a transmis ca inca o persoana din Televiziunea Romana a fost testata pozitiv cu coronavirus, acesta fiind al zecelea caz. Datorita programului de lucru, aceasta nu a avut niciun contact la locul de munca. In.

Cosmarul trait de un actor de la Teatrul National din Timisoara, testat pozitiv pentru COVID-19. Aduce acuzatii grave: Revoltator, oribil! Zilnic am sunat la DSP si cei de acolo ma directionau catre...

Un actor al Teatrului National din Timisoara a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Dupa o serie de evenimente total neplacute si clipe de cosmar din pricina incetitudinii bolii, Raul.

Oficial: Felix Stroe, candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta

PSD Constanta a decis in seara zilei de vineri, 14 august, sa-i retraga sprijinul lui Horia Tutuianu si sa-l sustina pe Felix Stroe pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )