Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Donald Trump, transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Presedintele Donald Trump, transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost transportat de urgenta la spital, cu un elicopter al Marinei, la nici 24 de ore dupa ce a anuntat oficial ca a fost infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Donald Trump prezinta simptome de raceala, dupa ce s-a infectat cu COVID-19

Donald Trump prezinta simptome de raceala dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, sustin doua surse apropiate citate de The New Tork Times.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Crestere puternica a donatiilor pentru Joe Biden si Partidul Democrat dupa dezbaterea cu Donald Trump

Donatiile pentru candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden si pentru Partidul Democrat au crescut puternic dupa dezbaterea agresiva cu presedintele Donald Trump, fiind posibil sa creasca avantajul financiar al lui Biden inainte de alegerile din noiembrie, transmite Reuters, conform news. ro.

Twitter suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie Variety.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )