Libnet.ro
UNICEF

05:15

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania. continuă pe Hotnews

Mirel Palada, o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Reactia DURA a presedintelui Federatiei la adresa pesedistului-luptator

Federatia Romana de Aikido unde este afiliat sociologul Mirel Palada reactioneaza dur in legatura cu comportamentul acestuia de miercuri seara din studioul B1 TV, cand l-a batut pe senatorul.

Presedintele Federatiei romane de Aikido critica atitudinea lui Mirel Palada: Nu e un sportiv adevarat

Presedintele Federatiei romane de Aikido si al Confederatiei europene de Aikido, Dan Corneliu Ionescu, a criticat comportamentul lui Mirel Palada, care l-a agresat fizic, miercuri seara, pe Mihai Gotiu.

Mirel Palada, campionul scandalurilor publice. Sociologul a criticat numerosi jurnalisti si politicieni: Mama lor de jegosi! Presedintele s-a matrafoxat. Ce placere sa-i execut electric!

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta este cunoscut pentru jignirile la adresa jurnlistilor si adversarilor politici. Cel mai recent scandal a avut loc miercuri, cand l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, in cadrul unei emisiuni.

Ludovic Orban cere pedepsirea lui Mirel Palada: Solicit pedepsirea golanului politic pentru infractiunea pe care a savarsit-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca solicita pedepsirea sociologului Mirel Palada pentru incidentul din pauza unei emisiuni de televiziune in care Palada l-ar fi lovit pe senatorul USR Mihai.

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Ludovic Orban: Solicit pedepsirea golanului politic Mirel Palada. A avut un comportament grobian

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, intr-o conferinta de presa, pedepsirea golanului politic Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Gotiu, in pauza publicitara a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzandu-l pe fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta de comportament grobian.

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar .

CRONOLOGIE Derapajele lui Mirel Palada. De la ziaristi jegosi la pumnii aplicati lui Mihai Gotiu

Sociologul Mirel Palada, acuzat ca l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu miercuri seara, in pauza unei emisiuni B1 TV, este departe de a fi la prima iesire agresiva impotriva altor persoane. Dar pana acum atacurile sale s-au limitat la insulte, amenintari si alte agresiuni verbale, incepand de pe vremea cand lucra ca purtator de cuvant al guvernului Ponta. Pentru comportamentul sau, a fost de doua ori mentionat in raportul anual al Departamentului de Stat al SUA privind drepturile omului in Romania.

Stirbu (PNL): Niciun comunicator al partidului sa nu mai participe la emisiunile unde este invitat Mirel Palada

Deputatul PNL Gigel Stirbu, presedinte al Comisiei de cultura si mass-media, afirma intr-un comunicat de presa ca va cere conducerii partidului sa adopte o decizie in sensul in care niciun comunicator PNL sa nu ma participe in emisiuni de televizune unde este invitat Mirel Palada, dupa incidentul de la B1 TV cand acesta l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu.

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai nou scandal mediatic

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai noi scandal mediatoc. Sociologul a devenit cunoscut in calitate de purtator de cuvant al Guvernului Ponta si membru in partidul lui Sebastian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )