Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat. continuă pe B1

Alain Delon, declaratii fara speranta: Viata nu-mi mai ofera mare lucru. Voi parasi aceasta lume fara regrete. Urasc epoca asta!

Unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori francezi, Alain Delon, in varsta de 81 de ani, a marturisit ca este pregatit sa paraseasca aceasta lume si ca o va face fara regrete pentru ca uraste epoca in care traim.

Alain Delon: Voi parasi aceasta lume fara regrete / Totul este fals, nu mai exista respect, nu conteaza decat banii

Unul dintre cei mai celebri actori francezi, Alain Delon, afirma ca va parasi aceasta lume fare regrete, intr-un interviu-bilant publicat joi intr-un numar special al Paris Match consacrat celor 60 de ani de cariera ai starului cinematografiei, scrie AFP.

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Accident grav in Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor. ISU: Victima prezinta semne vitale

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor la intersectia cu strada Constantin Istrati. Persoana a fost extrasa de sub tramvai. Este vorba despre un barbat d.

ISU Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor din Capitala, la intersectia cu strada Constantin Istrati.

Halep va purta la Australian Open rochia rosie de la Shenzhen: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta

Simona Halep 1 WTA) va debuta la Australian Open in noaptea de luni spre marti, insa nu si-a gasit inca un sponsor tehnic si a anuntat ca va purta aceeasi rochie rosie pe care a avut-o si la turneul de la Shenzhen. Liderul mondial a povestit cum si-a ales tinuta dupa ce a incetat colaborarea cu Adidas: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta.

Cei mai frumosi barbati celebri din toate timpurile

A fost realizat topul celor mai frumosi barbati celebri din toate timpurile. Iata cine face parte din clasament, actori si cantareti cunoscuti din ultimele 7 decenii.

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Tanar arestat dupa ce a fost prins la furat. Hotul se specializase in furtul de telefoane mobile

Un tanar de 19 ani a ajuns in arestul Politiei dupa ce oamenii legii au stabilit ca acesta a furat mai multe telefoane mobile. Barbatul patrundea in sediile unor societati comerciale si le fura telefoanele angajatilor, profitand de neatentia acestora.

Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )