Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Germaniei, in primul sau discurs la Parlamentul European: Decizia Marii Britanii de a iesi din UE este iresponsabila

România Liberă România Liberă,
Presedintele Germaniei, in primul sau discurs la Parlamentul European: Decizia Marii Britanii de a iesi din UE este iresponsabila

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana este iresponsabila, a declarat, marti, presedintele Germaniei, Frank Walter Steinmeier, in primul sau discurs rostit in fata Parlamentului European de la Strasbourg. continuă pe România Liberă

Decizia Marii Britanii de a iesi din UE este iresponsabila. Presedintele Germaniei, primul sau discurs la Parlamentul European

Presedintele Germaniei a declarat, in primul sau discurs in Parlamentul European, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Ue este iresponsabila. Este iresponsabil sa spui ca,.

Presedintele Germaniei califica decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana drept iresponsabila

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana este iresponsabila, a apreciat marti presedintele german, Frank-Walter Steinmeier, in cadrul primului sau discurs sustinut in Parlamentul European de la preluarea functiei de sef de stat, noteaza DPA.

Structura institutiilor europene. Cati angajati au Comisia Europeana si Parlamentul European

Comisia Europeana si Parlamentul European au, impreuna, peste 40. 000 de angajati. Aproximativ 6procente din bugetele lor sunt cheltuite cu salarizarea personalului si cheltuielile.

Stirile false si discursurile pline de ura, subiecte de dezbatere in Parlamentul European

Ingrijorare reala la nivel mondial privind fake news - stirile false, iar subiectul a ajuns si in Parlamentul European. Acesta ar putea da o rezolutie, in care sa spuna cum ar put.

Initiativa in Parlamentul European. Diplomele ar putea fi recunoscute pe intreg teritoriul UE

RECOGNIZESTUDYABROAD este o initiativa pornita in Parlamentul European, privind recunoasterea diplomelor pe intreg teritoriului Uniunii Europene. Mai multi europarlamentari au avut aceasta initiati.

Presedintele Germaniei avertizeaza: BREXIT va aduce Marii Britanii cea mai mare pierdere a suveranitatii

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca iesirea Marii Britanii din UE reprezinta cea mai mare pierdere de control asupra suveranitatii. El a avertizat ca britanicii au fost indusi in eroare de politicieni nationalisti, potrivit presei straine citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4686 seconds )