Libnet.ro
UNICEF

19:30

Stirile false si discursurile pline de ura, subiecte de dezbatere in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Stirile false si discursurile pline de ura, subiecte de dezbatere in Parlamentul European

Ingrijorare reala la nivel mondial privind fake news - stirile false, iar subiectul a ajuns si in Parlamentul European. Acesta ar putea da o rezolutie, in care sa spuna cum ar put. continuă pe Antena3

Stirile false din Romania au ajuns subiect in presa internationala

Aparitia in spatiul public a stirilor false nu ocoleste nici Romania, in ultimele luni fiind prezentate reportaje despre cum cainii sunt platiti sa mearga la proteste impotriva Guvernului sau despre cum miliardarul George Soros finanteaza incendieri ale unor cluburi, scrie saptamanalul francez LExpress intr-un articol despre fake news-urile din tara noastra.

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupraraspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua saia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata 'veriga slaba a proiectului european', noteaza News. ro.

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupra raspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua sa ia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata “veriga slaba a proiectului european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )