Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si partenera sa. Daniela Schadt, se afla intr-o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie, oficialul german avand programate discutii politice cu presedintele Klaus Iohannis si cu prim-ministrul Dacian Ciolos luni si o vizita la Sibiu marti. continuă pe Hotnews

Presedintele Germaniei, vizita in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, efectueaza de luni pana miercuri o vizita de stat in tara noastra, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, efectueaza o vizita de stat in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, efectueaza incepand de astazi si pana miercuri o vizita de stat in tara noastra, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incepe luni o vizita de stat in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, va incepe luni o vizita de stat in Romania, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, in vizita de stat in Romania

Klaus Iohannis, va avea astazi, la Palatul Cotroceni, consultari cu Presedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, in cadrul vizitei de stat pe care acesta o efectueaza in tara noastra la invitatia Presedintelui Romaniei, potrivit unui comunicat.

Presedintele Germaniei incepe, luni, o vizita de trei zile in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incepe, luni, o vizita de trei zile in Romania, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. Cei doi se vor intalni, in cursul zilei de luni, la Palatul Cotroceni, unde vor discuta despre intensificarea relatiilor de tip strategic si consolidarea schimburilor economice.

Vizita lui Joachim Gauck in Romania. Ce relevanta are aceasta, cand presedintele german mai are doar cateva luni in functie si a renuntat oficial la al doilea mandat?

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, viziteaza oficial, timp de trei zile, Romania. Mai precis se intalneste cu omologul sau, Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Ciolos si cu alti oficiali romani. Are vreo relevanta deosebita pentru Romania aceasta vizita a actualului presedinte de stat german, care mai are cateva luni in functie si care a declarat public ca renunta la cel de-al doilea mandat? Mai degraba nu. Vizita sa e un semnal diplomatic, o curtoazie, caci marja de actiune a presedintelui Germaniei e foarte restransa, rolul sau in stat fiind, in conditii normale, doar simbolic si reprezentativ.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incurajeaza puteri sporite pentru DNA/ UPDATE Administratia Prezidentiala a rectificat luni seara traducerea precizand ca Justitia si nu DNA este a treia putere in stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a laudat luni, la Palatul Cotroceni, activitatea DNA, institutie care in opinia sa ar trebui sa devina a treia putere in stat in Romania, conform traducerii oficiale a Palatului Cotroceni, transmite Mediafax. UPDATE Administratia Prezidentiala a rectificat luni seara traducerea declaratiilor presedintelui german, Joachim Gauck, referitoare la DNA, precizand ca a fost vorba de o inexactitate si ca traducerea a fost asigurata de Ambasada Germaniei la Bucuresti. 'Justitia are aici capacitatea de a fi parte a rezolvarii problemei si nu parte a problemei, si aici as dori sa amintesc in mod special activitatea DNA - este un semnal nu numai la adresa mediului de afaceri, ci si a celui politic, este traducerea corecta, potrivit comunicatului administratiei prezidentiale trimis pe adresa redactiei.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incurajeaza puteri sporite pentru DNA: Dorim sa consolidam activitatea de pilda a DNA-ului, ca a treia putere in stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a laudat luni, la Palatul Cotroceni, activitatea DNA, institutie care in opinia sa ar trebui sa devina a treia putere in stat in Romania, conform traducerii oficiale a Palatului Cotroceni, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis se vede luni cu presedintele Germaniei. Ce vor discuta cei doi sefi de stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck va incepe, luni, o vizita de stat in Romania la invitatia presedintelui Klaus Iohannis, pe langa intalnirile oficiale acesta urmand sa viziteze, impreuna cu seful statului roman, orasul Sibiu, unde va merge la Liceul Brukenthal si la biserica fortificata de la Cisnadie.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi sefi de stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a fost primit, luni, la Palatul Cotroceni, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, cu privire la intensificarea relatiilor de tip strategic si consolidarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )