Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele si Guvernul, discutii despre digitalizarea Romaniei. Klaus Iohannis: in marile sisteme publice am ramas foarte mult in urma. Vom face pasi importanti in aceasta zona (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele si Guvernul, discutii despre digitalizarea Romaniei. Klaus Iohannis: in marile sisteme publice am ramas foarte mult in urma. Vom face pasi importanti in aceasta zona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit, marti, la BCU, ca a purtat discutii cu Guvernul Orban pe tema digitalizarii, in conditiile in care marile sisteme publice din Romania au ramas foarte mult in. continuă pe B1

Dezbaterea despre lipsa dezbaterii. Klaus Iohannis a reusit sa fixeze agenda publica

Indiferent de ce se poate spune despre decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la o dezbatere c.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

KLAUS IOHANNIS: Romanii stiu ce am facut, cum am facut

ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va pune in discutie atributiile care sunt prevazute in Constitutie pentru seful statului, in conditiile in care aceastea au fost limitate in ultimii ani prin.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )