Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu trebuie sa retraga cele doua OUG, iar ministrul Justitiei sa demisioneze. Continuarea atitudinii iresponsabile din partea PSD-ALDE va adanci revolta oamenilor

România Liberă România Liberă,
Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu trebuie sa retraga cele doua OUG, iar ministrul Justitiei sa demisioneze. Continuarea atitudinii iresponsabile din partea PSD-ALDE va adanci revolta oamenilor

Presedintele interimar al Partidul National Liberal, Raluca Turcan, a afirmat ca Executivul ar trebui sa retraga cele doua proiecte de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, trebuie sa demisioneze. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge la mitingul din Piata Universitatii alaturi de echipa si de familia sa.

PNL decide joi in privinta motiunii de cenzura. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge.

Raluca Turcan despre referendum: PNL va sustine cu toate fortele demersul presedintelui. Poporul nu a votat salvarea hotilor

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat luni ca liberalii vor sustine demersurile presedintelui Klaus Iohannis pentru organizarea unui referendum pe tema modificarii Codurilor penale si gratierii, intrucat poporul nu a votat salvarea hotilor, potrivit News. ro.

Raluca Turcan: Intentionez sa merg la protestul impotriva modificarii legislatiei penale; PNL ia in calcul o motiune de cenzura

PNL ia in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, iar discutii pe aceasta tema vor avea loc joi in partid, a declarat presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan, potrivit Agerpres. Totodata, aceasta a anuntat ca va participa la protestul ce va avea loc duminica seara in Bucuresti ca urmare a incercarilor de schimbare a legislatiei penale.

Raluca Turcan: Vinovatia e a unei parti a statului roman

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera o drama faptul ca se constata ca nenorocirea de la clubul Colectiv e repetabila, facand referire la incendiul de la Bamboo.

Sefa PNL, Raluca Turcan, vrea depunerea unei motiuni de cenzura. USR si-a anuntat sprijinul

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor avea, saptamana viitoare, intalniri cu grupurile parlamentare, ca sa obtina sprijin pentru depunerea unei motiuni de cenzura. Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat deja ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata.

Creste bugetul Directiei Nationale Anticoruptie: Guvernul Grindeanu va majora cheltuielile DNA cu 39%

Proiectul de buget de stat elaborat de Guvernul Grindeanu prevede majorarea cu 39% a cheltuielilor DNA in anul 2017, in comparatie cu executia de anul trecut, o majorare care a ajuns la 165,2 milioane de le.

BUGET 2017 Guvernul Grindeanu majoreaza bugetul DNA cu 39%, la peste 165 milioane lei

Proiectul de buget de stat elaborat de Guvernul Grindeanu prevede majorarea in 2017 cu aproape 39% a cheltuielilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fata de executia preliminata pe anul trecut, la 165,2 milioane lei peste 37 milioane euro), in linie cu propunerea bugetara inaintata de DNA Executivului, in care, potrivit procurorului-sef al Directiei, Laura Codruta Kovesi, era solicitat un buget de 35-40 milioane euro, scrie News. ro.

Guvernul Grindeanu ingheata in 2017 contributiile la Pilonul II de pensii la nivelul de anul trecut, de 5,1%

Guvernul Grindeanu a decis sa mentina in acest an contributiile la Pilonul II, al pensiilor private obligatorii, la nivelul de anul trecut, de 5,1%, insa ar putea majora nivelul la 6% din veniturile brute ale angajatilor in 2018, prevede un proiect de.

TVR SI RADIO ROMANIA, BUGET URIAS in 2017! Guvernul Grindeanu aloca 300 DE MILIOANE DE EURO pentru cele doua institutii, adica 820.000 de euro/zi din BANII ROMANILOR

Proiectul de buget pe anul 2017 a fost, luni, publicat pe site-ul Ministerului de Finante. Potrivit documentului, Guvernul da televiziunii si radioului public 300 de milioane de euro. Aproape.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )