Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Iohannis anunta un nou sprijin pentru Republica Moldova: 200.000 de doze de vaccin anti-Covid, echipamente, medicamente si motorina pentru agricultori (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis anunta un nou sprijin pentru Republica Moldova: 200.000 de doze de vaccin anti-Covid, echipamente, medicamente si motorina pentru agricultori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, 29 decembrie, un nou sprijin masiv pentru Republica Moldova. Mai precis, este vorba despre 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid, ajutoare financiare nerabursabile,. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, un nou sprijin pentru Republica Moldova: Romania va furniza 200.000 de doze de vaccin COVID

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, la Chisinau, ca Romania va sprijini vaccinarea anti-COVID a cetatenilor din Republica Moldova, prin furnizarea a pana la 200. 000 de doze de vaccin.

Karina Turcan, acuzata de spionaj pentru Republica Moldova, a fost condamnata la 15 ani de inchisoare in Rusia

Rusia a condamnat la 15 ani de inchisoare o fosta membra in consiliul de administratie al companiei energetice ruse de stat Inter RAO, marti, intr-un proces desfasurat in spatele usilor.

Romania vine in ajutorul agricultorilor din R. Moldova. Iohannis anunta ca acestia vor primi circa 6.000 de tone de motorina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat marti, 29 decembrie, la Chisinau, dupa intalnirea cu presedintele Maia Sandu, ca Romania va oferi agricultorilor din Republica Moldova circa 6. 000 de tone de motorina.

Iohannis anunta ca Romania va trimite la Chisinau pana la 200.000 de doze de vaccin impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, la Chisinau, ca Romania va trimite pana la 200. 000 de doze de vaccin impotriva coronavirus in Republica Moldova, dar si specialisti care sa ajute la stabilirea Strategiei de vaccinare in tara vecina. Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a afirmat ca aceste vaccinuri vor salva vieti.

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Dan Dungaciu: Romania trebuie sa foloseasca vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau ca pe un punct de plecare pentru o alta proiectie strategica in Republica Moldova (VIDEO)

Sustinerea pe care Bucurestiul a acordat-o unor personaje politice de nesustinut in Republica Moldova a fost o greseala strategica care, in 2019, a aruncat Romania pe centura geopoliticii, a declarat Dan.

Declaratia comuna adoptata de Klaus Iohannis si Maia Sandu: Republica Moldova subliniaza angajamentul pentru continuarea implementarii proiectelor de cooperare derulate cu Romania

Romania si Republica Moldova reafirma caracterul special al relatiei bilaterale bazate pe comunitatea de limba, cultura si istorie si fundamentate pe Parteneriatul Strategic pentru Integrarea Europeana a.

O femeie de afaceri din Republica Moldova a fost condamnata in Rusia pentru spionaj

O femeie de afaceri nascuta in Republica Moldova a fost condamnata in Rusia pentru spionaj, anunta, .

Cat de realist este scenariul alegerilor anticipate in Republica Moldova?

Principalele forte politice din Republica Moldova cunosc faptul ca o coabitare intre un prim ministru de o culoare politica si un presedinte de o alta culoare politica este imposibila. Mecanismele de mediere in astfel de situatii exista doar teoretic. Acesta este motivul pentru care campania PAS la alegerile prezidentiale s-a bazat foarte mult pe promisiunea organizarii alegerilor anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )