Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis cere Guvernului sa renunte la OUG privind gratierea: Nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis cere Guvernului sa renunte la OUG privind gratierea: Nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Guvernului Grindeanu sa renunte la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale, intrucat vocea oameilor nu poate fi ignorata. continuă pe România Liberă

Iohannis: Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale, afirmand ca ehipa guvernamentala nu poate trece peste vointa cetatenilor, dupa protestele de duminica seara.

Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penala. Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, intre orele 10,00 - 12,00, la sediul Ministerului Justitiei va fi organizata o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala si proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind gratierea unor pedepse.

Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a raspuns negativ, in cadrul consultarilor referitoare la OUG privind gratierea, atunci cand a fost intrebat daca de ordonanta va beneficia vreun om politic.

Monica Macovei: Ministrul Iordache are de facut un singur lucru - sa ia act de cerinta celor peste 100.000 de romani care au iesit pe strazi si sa retraga OUG privind gratierea

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, ar trebui sa retraga OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala, dupa ce peste 100. 000 de persoane au iesit, duminica seara, in strada, pentru a-si arata nemultumirea fata de aceste proiecte.

Iohannis: Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Klaus Iohannis cere Guvernului, printr-o postare pe Facebook, sa renunte la proiectele privind gratierea si modificarea Codului penal. Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata!, a scris Iohannis.

Iohannis: Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale, afirmand ca Executivul nu poate trece peste vointa cetatenilor, dupa protestele de duminica seara, conform News. ro .

Iohannis: Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata! Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului Grindeanu sa respecte vointa romanilor si sa abandoneze demersurile privind amnistia si gratierea. Guvernul nu poate sa treaca peste vointa.

Tariceanu sustine ca PSD si ALDE au subestimat reactia sistemului propunand ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale: Iohannis este angajat intr-o lupta politica pe viata si pe moarte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut la postul de televiziune B1 TV ca PSD si ALDE au subestimat reactia sistemului prin propunerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

Iordache nu se lasa. Ministrul Justitiei va propune acte normative privind gratierea si amnistia, care sa respecte consultarea publica de luni (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat la finalul dezbaterii publice ca va veni in fata Guvernului cu doua acte normative privind gratierea unor persoane si modificarea Codurilor Penale, care sa t.

VIDEO O suta de buzoieni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Un numar de aproximativ o suta de persoane au iesit in centrul Buzaului, duminica seara, pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a adopta cele doua ordonante privind gratierea si modificarea Codului Penal. inarmati cu fluiere, steaguri tricolore si pancarte, putinii buzoieni care au ales sa iasa in strad au precizat ca prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt in avantajul unor anumite persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )