Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Iohannis comemoreaza victimele incendiului din Colectiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis comemoreaza victimele incendiului din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a depus astazi o coroana de flori in memoria victimelor incendiului care a avut loc in urma cu trei ani la Clubul Colectiv, noteaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis comemoreaza victimele incendiului din Colectiv

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns la clubul Colectiv pentru a transmite un mesaj de condoleante victimelor si pentru a depune o coroana in memoria celor 65 de tineri ucisi in urma.

Supravietuitor al incendiului din Colectiv: Nu voi uita niciodata data de 30 octombrie. imi aduc aminte de niste situatii parca desprinse din filmele de groaza

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Catalin Scanteie, unul dintre supravietuitori, si-a gasit puterea si a povesit mai multe despre cumplita experienta prin care a trecut si cum vede el situatia actuala.

Adina Apostol, supravietuitoare a incendiului din Colectiv, la trei ani de la tragedie: Am pierdut atat de multe in Colectiv, incat a trebuit si trebuie sa lupt in fiecare secunda din acea clipa

Adina Apostol este una dintre tinerele care au trait cosmarul vietii lor, in urma cu trei ani, in clubul Colectiv. A reusit sa scape cu viata, insa a pierdut atat de multe incat trebuie sa lupte in.

Trei ani de la tragedia din Colectiv. Victimele incendiului, comemorate in centrul orasului

Victimele tragediei din Colectiv vor fi comemorate in centrul municipiului, in cadrul unei actiuni ce va avea loc marti, 30 octombrie, la trei ani de la incendiul care curmat 65 de vieti.

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Parlamentarii romani habar nu au ce se comemoreaza pe 30 octombrie, desi au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Multi dintre ei, au legat data de propria persoana, asa ca pentru unii a fost o zi.

VIDEO Premierul Dancila a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv. Ea a fost intrebata de jurnalisti, marti, cand se implinesc trei ani de la tragedia din clubul din Capitala, daca are un mesaj pentru victime, dar nu a raspuns si a plecat.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romnia nu mai are banca de piele

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozita si conserva pansamentul biologic pentru marii arsi, transmite Digi 24. Banca a fost vitala in primele zile de la Colectiv pentru tratarea victimelor.

Premierul Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv. Ea a fost intrebata de jurnalisti, marti, cand se implinesc trei ani de la tragedia in clubul din Capitala, daca are un mesaj pentru victime, dar nu a raspuns si a plecat.

Mii de oameni, la Marsul Chitarelor pentru a comemora trei ani de la tragedia din Colectiv (VIDEO)

Cateva mii de oameni participa la Marsul Chitarelor, evenimentul prin care se comemoreaza trei ani de la tragedia in care si-au pierdut viata 65 de persoane. Oamenii au venit cu flori albe, lumanari,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )