Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Klaus Iohannis este asteptat de toata lumea sa anunte cine va fi premierul care va alcatui noul Guvern. Dar, dupa ritmul in care se deruleaza negocierile, nu pare ca presedintele s-ar grabi. Neoficial,.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind eliberarea din functie a cinci magistr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )