Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Klaus Iohannis este asteptat de toata lumea sa anunte cine va fi premierul care va alcatui noul Guvern. Dar, dupa ritmul in care se deruleaza negocierile, nu pare ca presedintele s-ar grabi. Neoficial,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, noi consultari cu partidele parlamentare. Presedintele va anunta, marti, numele noului prim-ministru

Klaus Iohannis va avea o noua runda de consultari cu liderii partidelor, luni si marti, la Palatul Controceni. Marti, Iohannis este asteptat sa anunte si numele viitorului prim-ministru, cel mai probabil.

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat.

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

Ce vor face social-democratii in ziua in care presedintele Iohannis va numi un nou premier

Parlamentarii PSD nu doar ca nu vor vota pentru investirea noul guvern, dar nu vor asigura nici cvorumul de prezenta necesar deschiderii sedintei Parlamentului pentru instalarea unui nou cabinet, a declarat luni pr.

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Iohannis, asteptat sa anunte, azi, premierul desemnat

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta, azi, premierul desemnat sa formeze un nou guvern dupa c.

BARNA, PONTA SI HUNOR CONDITIONEAZA VOTUL PRO-ORBAN Negocieri dure pentru formarea noului guvern

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, astazi, sa anunte numele viitorului premier, conform declaratiei facute vinerea trecuta, dupa prima runda de consultari cu partidele parlamentare. Noul guvern se moseste greu, din cauza divergentelor existente intre partidele de opozitie care au votat motiunea de cenzura ce a dus la demiterea cabinetului Dancila. in timp ce liberalii sunt dis-pusi sa isi asume guvernarea si il propun premier pe Ludovic Orban, liderii celorlaltor formatiuni politice nu isi doresc sa intre intr-un cabinet condus de presedintele PNL.

Iohannis, consultari in formula restransa pentru desemnarea noului premier

Presedintele Klaus Iohannis este pe ultima suta de metri in procedura de nominalizare a unui nou prim ministru, functie pentru care favorit este Ludovic Orban. Astazi ar urma sa aiba loc la Cotroceni o noua runda de consultari, de aceasta data in formula restransa. Cum va arata structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar - schita momentuluiPNL promite o solutie foarte rapida pentru un nou guvern. 10 masuri urgente pe care liberalii vor sa le ia cand se instaleaza la Palatul Victoria.

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat sa alcatuiasca noul guvern. Liderul PNL are insa de asteptat pentru ca presedintele nu grabeste.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )