Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan: Presedintele Iohannis s-a spalat pe maini de subiectul Schengen

Antena3 Antena3,
Carmen Dan: Presedintele Iohannis s-a spalat pe maini de subiectul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis s-a spalat pe maini de subiectul Schengen, a scris ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook. Iohannis s-a spalat pe maini! inca o data!. continuă pe Antena3

Carmen Dan, nemultumita de activitatea lui Iohannis: Azi am vazut toti cum domnul Presedinte s-a spalat pe maini de subiectul Schengen

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a lansat intr-o serie de critici la adresa presedintelui Iohannis pe care l-a acuzat ca nu se foloseste de summitul de la Sibiu pe care il gazduieste pentru a milita pentru.

Carmen Dan, mesaj pentru politistii care au indraznit sa le ia permisele sefilor. Ce se intampla cu ei

Cazul politistilor prinsi bauti la volan, care au ramas fara permise, a ajuns pana la urechile ministrului de Interne, Carmen Dan. Aceasta a avut un mesaj pentru politistii care au organizat actiunea. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a comentat cazul celor doi sefi din Politie, care au ramas fara permise. Ei vor fi pietoni in [] .

Carmen Dan, prima reactie dupa ce doi sefi din Politia Rutiera au fost prinsi bauti la volan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a felicitat pe politistii de la Rutiera care i-au prins pe sefii lor bauti la volan, sustinand ca politia nu are probleme nici cu oamenii politici. Reactia ministrului vine dupa ce doi sefi din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan, vineri seara, in Bucuresti, in urma unei razii a Brigazii Rutiere.

Presedintele Iohannis participa, astazi, la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summit-ul Partidului Popular European care are loc inaintea Summit-ului informal al Uniunii Europene.

Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui Klaus Iohannis de a participala mitingurile pe care liberalii le vororganiza la Iasi si Bucuresti. Noi ne dorim sa.

Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Klaus Iohannis a numit-o luni peElena-Simina Tanasescu judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de noua ani, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Siminei Tanasescu pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 9 iunie 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )