Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Iohannis, din nou la schi. El a mers n acest weekend pe prtie la Paltinis

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis, din nou la schi. El a mers n acest weekend pe prtie la Paltinis

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, duminica, la schi in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Si de aceasta data, turistii au facut fotografii cu seful statului, imaginile fiind postate pe Facebook. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis, din nou la schi. El a mers in acest weekend pe partie la Paltinis

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, la schi in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Si de aceasta data, turistii n-au ratat ocazia de a se fotografia cu seful statului, imaginile fiind postate pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi FOTO

Presedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi in acest weekend, el fotografiindu-se alaturi de turisti. Undeva in padure, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi. Unde a fost surprins seful statului in acest weekend (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers din nou la schi. Seful statului a fost surprins sambata in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Turistii s-au fotografiat alaturi de presedinte, iar imaginile.

Kovesi, chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor / n aceeasi zi la Bruxelles e asteptata o decizie importanta privind numirea procurorului european

Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul in care este suspectata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea la controversata sectie speciala este programata in 7 martie, zi importanta pentru fosta sefa a DNA, pentru ca la Bruxelles vor fi decisi reprezentantii Parlamentului European la negocierile cu Consiliul, pentru desemnarea procurorului sef european.

Presedintele Iohannis: Gestul eroului-martir Liviu Babes ne indeamna sa nu mai lasam niciodata un regim abuziv sa calce in picioare legea si drepturile noastre

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca gestul temerar al lui Liviu Cornel Babes, care si-a dat foc pe partia Bradul din Brasov acum 30 de ani, este una dintre paginile din istoria natiunii noastre care ne.

VIDEO Algeria: n ciuda protestelor, presedintele Bouteflika si-a depus din nou candidatura; principalul adversar renunta

Presedintele algerian Abdelaziz Bouteflika a depus duminica documentele oficiale pentru candidatura la un al cincilea mandat, a relatat presa locala, in ciuda protestelor masive impotriva unei astfel de decizii, in timp ce Ali Benflis, principalul adversar al sefului statului la alegerile prezidentiale din 2004 si 2014, nu se va prezenta la scrutinul de la 18 aprilie, relateaza Agerpres citand agentiile AFP, DPA si Reuters.

Donald Trump GAFEAZA din nou si declara distrugerea totala a Statului Islamic. Reactia aliatilor lui care iNCA se lupta cu ISIS

Tocmai am preluat 100% din teritoriul ISIS, a declarat presedintele american, Donald Trump, pe drumul de intoarcere din Vietnam, intr-un anunt care i-a luat prin surprindere pe proprii sai aliati, relateaza CNN.

SOC in showbiz! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou, PE SCENA teatrului!

Din fericire, Florin Busuioc a scapat cu bine dupa infarctul suferit in urma cu cateva luni. De curand, Busu a publicat cateva fotografii, pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )