Libnet.ro
UNICEF

20:30

Kovesi, chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor / n aceeasi zi la Bruxelles e asteptata o decizie importanta privind numirea procurorului european

Hotnews Hotnews,
 Kovesi, chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor / n aceeasi zi la Bruxelles e asteptata o decizie importanta privind numirea procurorului european

Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul in care este suspectata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea la controversata sectie speciala este programata in 7 martie, zi importanta pentru fosta sefa a DNA, pentru ca la Bruxelles vor fi decisi reprezentantii Parlamentului European la negocierile cu Consiliul, pentru desemnarea procurorului sef european. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la Parchet: A fost citata chiar in ziua in care Parlamentul European ia o decizie importanta privind desemnarea procurorului-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost citata pentru ziua de 7 martie, la audieri, la Sectia speciala de investigare a magistratilor, in dosarul deschis dupa un denunt al lui Sebastian Ghita, informeaza G4.

Kovesi a fost citata din nou pentru audieri la Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Fosta sefa DNA a fost citata, pentru saptamana viitoare, la Sectia seciala de anchetare a magistratilor pentru a fi audiata in dosarul penal deschis pe numele sau in urma unui denunt facut de fugarul Sebastian Ghita.

SOC la PRO TV! Primele IMAGINI cu FLORIN BUSUIOC. S-a intamplat, din nou, pe SCENA teatrului

Indragitul Florin Busuioc a urcat din nou pe scena teatrului! Au trecut 3 luni de cand a suferit infarctul. Chiar el apublicat imagini pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta Pro.

CNN: Elon Musk are din nou probleme, ar putea fi ndepartat de tot de la conducerea Tesla

Elon Musk este un vizionar si a initiat un adevarat cult pentru multi dintre clientii lui Tesla. Dar ca CEO Chief Executive Officer) al unei companii listate la bursa a devenit o gura sparta. Acum este din nou in vizorul Securities and Exchange Comission SEC), temuta autoritate de reglementare a pietei de capital, care vrea sa-l lase fara functia de conducere de la Tesla.

Guvernul vrea din nou sa cumpere Cumintenia Pamntului a lui Constantin Brncusi

Guvernul va demara din nou discutii cu proprietarii sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi pentru a o cumpara, imediat dupa ce bugetul pe 2019 va fi promulgat, a declarat Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, la o conferinta de presa privind bugetul pe 2019, sustinuta marti la Muzeul Taranului Roman.

Criminala de la metrou, din nou in fata judecatorilor. Magdalena Serban a cerut reducerea condamnarii

Criminala de la metrou, Magdalena Serban, a ajuns din nou in fata judecatorilor dupa ce a contestat condamnarea la inchisoare pe viata data de Tribunalul Bucuresti in luna octombrie. Femeia de 37 de ani a.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Procurorii din Constanta ies din nou n strada astazi. Seful Parchetului: Daca stam ascunsi pe sub mese ne pun piciorul pe grumaz

Procurorii constanteni vor protesta din nou, luni, de la ora 16. 00, in fata Parchetului. Daca stam ascunsi pe sub mese, ne pun pun piciorul pe grumaz. Cerem masuri de bun simt, in primul rand abrogarea Ordonantei 7, a declarat pentru HotNews. ro prim-procurorul parchetului Constanta, Viorel Teliceanu. Procurorii din Constanta mai spun ca orice discutie a premierului Viorica Dancila cu reprezentantii magistratilor ar trebui sa excluda Asociatia Procurorilor din Romania, Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania, care au lansat in mod constant atacuri nefondate, la limita codului deontologic, impotriva Parchetului General, a DNA si a conducerii Ministerului Public.

KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la sosirea la Bucuresti, ca votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justitie din Romania.

Dorel LOVESTE din nou! Corpurile de iluminat dintr-un parc din Arad au fost reparate cu banda adeziva

Un parc din Arad a fost reparat cu banda adeziva. Masura este una provizorie, anunta primaria. Parcul a fost vandalizat acum mai bine de doi ani, iar de atunci parcul Padurice nu a fost reamanejat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3102 seconds )