Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele Iohannis discuta cu membri ai Guvernului masurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis discuta cu membri ai Guvernului masurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Iohannis discuta miercuri cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei, masurile de gestionare a epidemiei COVID-19. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri la Palatul Cotroceni, marti, incepand cu ora 14. Discutia va avea in vedere relansarea economica, in.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul la cursuri online fiecarui elev, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Iohannis discuta cu premierul Orban, ministrul Sanatatii si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta luni cu premierul Ludovic Orban, cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

O noua sedinta la Cotroceni pentru gestionarea crizei COVID-19. Presedintele Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12, cu premierul Orban si mai multi ministri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o noua sedinta la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 12, cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, pentru gestionarea crizei COVID-19. Titularii de.

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

Cseke Attila: Presedintele Iohannis a folosit in mod batjocoritor limba maghiara

Liderul grupului senatorilor UDMR, Cseke Attilla, spus, marti, in plen, ca maghiarii au ajuns sa le fie batjocorita limba, referindu-se la declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind proiectul de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )