Libnet.ro
UNICEF

22:31

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul israelian despre criza generata de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a discutat cu omologul israelian despre criza generata de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a discutat marti la telefon cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, la solicitarea partii israeliene, cu aceasta ocazie fiind abordate criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii acestuia, a informat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul sau israelian despre modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu omologul israelian, Reuven Rivlin despre pandemia de coronavirus. Potrivit Administratiei Prezidentiale, cei doi oficiali si-au prezentat masurile luate in.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

Orban: Am discutat cu presedintele Iohannis sustinerea initiativelor de producere a tuturor echipamentelor necesare in batalia cu coronavirusul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a spus, in debutul sedintei de luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis masuri pentru ca Romania sa poata produce echipamentele necesare in lupta cu coronavirusul. Liderul.

Presedintele Iohannis va avea luni o sedinta de evaluare cu premierul si mai multi ministri pe tema COVID-19

Presedintele Klasu Iohannis i-a convocat luni la Cotrocenit pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Finantelor, Economiei, Apararii, Fondurilor Europene si pe cel al Transporturilor intr-o sedinta de evaluare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )