Libnet.ro
UNICEF

13:46

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Adevărul Adevărul,
Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie. continuă pe Adevărul

Ce este rusinea si cum ajung copiii sa traiasca una dintre cele mai distructive emotii

Catalogata drept una dintre cele mai distructive emotii, rusinea poate sa afecteze imaginea de sine a unui copil mai mult decat orice alta emotie, lasand-ul cu convingerea ca este profund deficitar, inferior, fara valoare, izolat si neiubit.

Numarul pensionarilor era de 5,16 milioane in 2019. Zonele cu cele mai mari si cele mai mici pensii

Numarul mediu de pensionari inregistrat in Romania la nivelul anului 2019 este de 5,157 milioane de persoane, in scadere cu 50. 000 fata de anul precedent, iar pensia medie lunara s-a situat la 1. 292 de lei, in crestere cu 10,2%, de la an la an.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un.

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )