Libnet.ro
UNICEF

13:15

Presedintele Iohannis, Dragnea si Dancila, fata in fata cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, Dragnea si Dancila, fata in fata cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

In plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla maine fata in fata. Cei trei se vor st. continuă pe Antena3

CU OCAZIA ANIVERSARII A 15 ANI DE LA ADERAREA ROMANIEI LA NATO: Iohannis participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

Propunere surprinzatoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justitie. Presedintele Iohannis s-a panicat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar, la Palatul Co.

Presedintele Iohannis consulta Parlamentul inca o data pe referendum

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat Guvernul sa nu emita nicio ordonanta de urgenta in domeniul justitiei pana cand se va pronunta poporul pe aceasta tema. Este cert, voi convoca un referendum pentru 26 mai, pentru ca asa nu se mai poate.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a sase magistrati, ca urmare a pensionarii.

Zece judecatori eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de eliberare din functie a zece judecatori. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, au fost eliberati din functia de judecatori: -.

Ministerul Apararii pierde procesul cu presedintele Iohannis:Generalul Ciuca se intoarce la sefia Armatei

Curtea de Apel a respins astazi actiunea prin care Ministerul Apararii cerea anularea decretului semnat de Klaus Iohannis pentru prelungirea mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )