Libnet.ro
UNICEF

01:05

CU OCAZIA ANIVERSARII A 15 ANI DE LA ADERAREA ROMANIEI LA NATO: Iohannis participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU OCAZIA ANIVERSARII A 15 ANI DE LA ADERAREA ROMANIEI LA NATO: Iohannis participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis, Dragnea si Dancila, fata in fata cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

In plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla maine fata in fata. Cei trei se vor st.

Gmail implineste 15 ani: Cum a schimbat Google piata serviciilor de e-mail

Pe 1 aprilie 2004 Google lansa Gmail. Acum 15 ani serviciile de e-mail aratau foarte diferit in comparatie cu cele din prezent. Inboxul era plin de mesaje spam, nu exista o optiune usoara de a cauta mesajele sau fisierele primite si trebuia sa stergi in mod constant e-mailuri pentru a nu depasi limita de spatiu.

La aniversarea sa de 15 ani, Gmail introduce doua update-uri

Platforma de mail a celor de la Google implineste azi 15 ani, si pentru a sarbatori evenimentul, introduce doua update-uri.

Caz socant la Teleorman! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis bebelusul si l-a ascuns in soba

Caz socant la Smardioasa! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis pruncul si l-a ascuns in soba , incercand sa isi tina secreta fapta. Politistii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizati de.

Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Puterea venezueleana si-a sporit joi presiunea asupra lui Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, declarandu-l ineligibil pe o perioada de 15 ani, o sanctiune respinsa imediat de catre seful opozitiei, relateaza AFP.

FOTO Momente inedite cu presedinta unui stat din NATO: S-a pus in pielea soldatilor pentru a sarbatori 15 ani de la aderare

Presedinta Estoniei Kersti Kaljulaid a sarbatorit intr-un mod inedit ziua aderarii tarii ei la NATO, punandu-se pentru cateva ore in pielea soldatilor celor 29 de aliati.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )