Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Iohannis se intalneste, marti, cu directorul CIA, in cadrul vizitei in Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis se intalneste, marti, cu directorul CIA, in cadrul vizitei in Statele Unite

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, o intrevedere cu directorul Agentiei Centrale de Informatii CIA), Mike Pompeo, in cadrul deplasarii sale in Statele Unite, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Iohannis se intalneste marti cu seful CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti cu directorul Agentiei Centrale de Informatii, Mike Pompeo, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis se intalneste marti, la Washington, cu directorul CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, in cadrul deplasarii sale in Statele Unite ale Americii, o intalnire cu directorul CIA, Mike Pompeo, informeaza Administratia Prezidentiala.

intalnire la varf pentru Klaus Iohannis in vizita efectuata in Statele Unite: Seful statului se vede marti cu directorul CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in aceasta perioada o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, unde participa la mai multe evenimente importante. O astfel de intrevedere important.

Peste 450 de cineasti, scrisoare catre presedintele Iohannis privind modificarea Legii cinematografiei: In Parlament nu s-a realizat un proces legislativ regulamentar

Peste 450 de regizori, scenaristi, producatori si studenti ii solicita lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare care va fi depusa marti la Administratia Prezidentiala, sa retrimita in Parlament OUG 91/2016 privind modificarea Legii cinematografiei.

Presedintele Iohannis va avea o intrevedere cu Donald Trump la Casa Alba. Care va fi agenda evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 4 - 9 iunie, o vizita in Statele Unite ale Americii, elementul central al acesteia fiind intrevederea oficiala cu liderul de la Casa Alba, Donald Trump.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )