Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Iohannis, intalnire cu liberalii sibieni, pe care i-a felicitat pentru rezultatele de la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis, intalnire cu liberalii sibieni, pe care i-a felicitat pentru rezultatele de la europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, duminica, la Sibiu, cu liberalii sibieni, pe care i-a felicitat pentru rezultatele de la alegerile europarlamentare, Sibiul avand cel mai bun scor din tara - 48,33%. continuă pe Hotnews

Iohannis, intalnire cu liberalii inainte de ceremonia de la Blaj - FOTO

Inainte de a se intalni cu Papa Francisc la ceremonia de la Blaj, care s-a incheiat, Klaus Iohannis s-a intalnit cu liberalii la Sibiu. Presedintele a stat de vorba cu organizatia judeteana PNL si le-a.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit Papei Francisc, cu ocazia vizitei Sanctitatii Sale in Romania, mai multe cadouri, printre care o minge cu autograful lui Hagi.

VIDEO. Premierul Dancila si ministrii, huiduiti de pelerinii veniti sa-l vada pe Papa Francisc / Presedintele Iohannis, primit cu aplauze

Premierul Viorica Dancila si ministrii au fost huiduiti de pelerinii venita la manifestarile cu ocazia vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Nu a scapat nici presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia oamenii i-au strigat Borfasule! si Demisia!. in schimb, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze.

Presedintele Iohannis, reactie in cazul politistului ucis in misiune

PresedinteleKlaus Iohannistransmite condoleante familiei politistului din judetul Timis care si-a pierdut viata duminica, dupa ce a fost impucat de mai multe ori, in timp ce se afla la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )