Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele Iohannis merge astazi la Bacau, unde va vizita compania Aerostar si va participa la o dezbatere cu tinerii

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis merge astazi la Bacau, unde va vizita compania Aerostar si va participa la o dezbatere cu tinerii

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi la Bacau, unde va vizita compania Aerostar si va participa la o dezbatere cu tinerii, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis merge, joi, la Bacau. Pe agenda, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va ajunge joi la Bacau, acolo unde va vizita societatea comerciala Aerostar S. , GrupIndustrial Aeronautic - Bacau, si unde va participa la dezbaterea nationala Viziunea.

Presedintele Iohannis efectueaza o vizita in Bacau

Presedintele Klaus Iohannis se va afla astazi in municipiul Bacau, unde va vizita societatea comerciala Aerostar si va participa la dezbaterea Viziunea tinerilor pentru viitorul Romaniei, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, dat publicitatii.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati.

Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis sesizeaza la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei Deputatilor, de sub autoritatitea Guvernului. Seful statului ceruse parlamentului sa reexamineze legea, insa parlamentarii nu au modificat proiectul pe fond.

Procurorul Iulian Preda, condamnat dupa ce a depus acte ca nu ar fi colaborat cu Securitatea, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care procurorul Iulian Preda de la Parchetul de pe langa Judecatoria Patarlagele, ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Agerpres.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala cu o legea de modificare si completare a unor acte normative din domeniul sanatatii, semnaland ca, pe de o parte, contine prevederi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )