Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, nou atac la Guvern: PSD cauta solutii pentru Dragnea

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, nou atac la Guvern: PSD cauta solutii pentru Dragnea

Klaus Iohannis a participat la semnarea tratatului franco-german de la Achen, unde a tinut o declaratie de presa. Presedintele a atacat din nou Guvernul si sustine ca PSD cauta solutii pentru a-l scapa pe. continuă pe Antena3

Iohannis, atac la Dragnea, dupa ordonanta anuntata de Toader:PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, in frunte cu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD pe tema ordonantei de urgenta anuntata de ministrul Tudore Toader, act legislativ prin care se deschide poarta anularii tuturor sentintelor date de Completurile de 5 de la Curtea Suprema, din 2014 incoace.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

Tutuianu, nou atac la PSD: Superficialitatea politica si lipsa de interes sunt principalele cauze!

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD si trecut la partidul lui Victor Ponta, a inceput, pe Facebook, o analiza referitoare la gradul de inzestrare al Armatei Romane. Tutuianu, fost ministrul al Apararii,.

Klaus Iohannis, atac dur pe ordonanta lui Toader: Este cras neconstitutionala / PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale in frunte cu Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat in termeni duri ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader pentru redeschiderea dosarelor solutionate de completurile de 5 judecatori nelegal. Acesta a aratat ca o.

Eurodeputat PSD: Presedintele Iohannis recidiveaza si isi ataca propria tara la un eveniment extern

Europarlamentarul PSD Claudia Tapardel a acuzat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis are o atitudine duplicitara si denigreaza propria tara pe plan extern, precizand ca atitudinea sefului statului este.

Buzatu, liderul PSD Vaslui: Sunt multi colegi nerabdatori sa-l suspende pe presedintele Iohannis / Tema ar putea fi abordata n viitorul CEx

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca sunt multi colegi din partid nerabdatori sa aiba loc suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, iar tema ar putea fi abordata intr-un viitor CEX. Buzatu face apel la calm, insa, deoarece Romania detine Presedintia Consiliului UE.

Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat din nou la schi sambata, in Muntii Sureanu, el fiind fotografiat de mai multi turisti.

FOTO. Cum a aparut, sambata, presedintele Iohannis

Imagini de ultima ora cu presedintele Klasu Iohannis la schi. Seful statului s-a dus din nou in Muntii Sureanu sa se relaxeze pe partie. Iohannis s-a lasat fotografiat de turisti, iar imaginile au ajuns pe .

Ciolos: Am avut discutii informale cu presedintele Iohannis. Ce au discutat

Ostul premier Dacian Ciolos sustine ca relatia cu PNL si cu presedintele Klaus Iohannis este una de deschidere, ca a avut discutii cu seful statului despre situatia politica si economica a Romaniei. El a mai spus ca doreste sa colaboreze cu USR pentru urmatoarele alegerile si ca forma acestei colaborari ar putea fi stabilita la inceputul lunii februarie.

LUDOVIC ORBAN: Ne vedem periodic cu presedintele Iohannis si comunicam

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca liberalii se intalnesc period cu presedintele Klaus Iohannis, dar ca acesta nu este un motiv pentru suspendarea din functie a sefului statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )