Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis a participat la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a participat la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, in calitate de invitat de onoare, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta si a avut o intrevedere cu premierul Giuseppe Conte. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa la Conferinta The State of The Union, de la Florenta: Cu cine se va intalni seful statului in Italia

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, in Italia, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta, potrivit unui comunicat de presa al.

IOHANNIS, LA FLORENTA: Avem independenta justitiei amenintata, avem abordari populiste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la conferinta The State of the Union de la Florenta, ca situatia din Romania este foarte complicata.

Iohannis, la Florenta: Democratia nu e in pericol in UE, dar este sub presiune

Democratia nu este in pericol la nivelul UE, dar este sub presiune, iar cei care cred in Europa trebuie sa aiba mai mult curaj in conditiile in care Uniunea se confrunta cu diverse probleme, precum Brexitul, imigratia sau somajul, a declarat presedintele Klaus Iohannis, vineri, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta, transmite Agerpres.

Presedintele Iohannis, la ultima resedinta a domnitorului A. I. Cuza: Consider ca aceasta intalnire e una de suflet

Presedintele Iohannis a depus, sambata dimineata, o coroana de flori la placa comemorativa dedicata lui Alexandru Ioan Cuza, amplasata in Florenta, langa resedinta in care domnitorul si-a petrecut.

Iohannis: Situatia este foarte complicata in Romania. Avem independenta justitiei amenintata, avem abordari populiste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la conferinta The State of the Union de la Florenta, ca situatia din Romania este foarte complicata.

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )