Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Iohannis a participt la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis a participt la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa a fost inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa este inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa este inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, prezent la inaugurarea celui mai luxos complex de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa a fost inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

Iohannis, la lansarea celui mai nou model Ford: Craiova redevine un important centru industrial al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a sosit joi, la Craiova, unde participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model Ford.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova, unde va participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model al companiei Ford, transmit televiziunile de stiri. ----------- Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Presedintele Iohannis, intalnire la Cotroceni cu liderul Consiliului European, Donald Tusk- VIDEO

39 Imagini in direct de la Palatul Cotroceni . Presedintele Iohannis si DOnald Tusk au avut o intrevedere de ojumatate de ora. Iar acums e aseaza din nou la masa discutiilor. bdq.

Romania realmente ajunge pe harta golfului mondial

Presedintele Klaus Iohannis a participat la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, o investitie privata de 15 milioane de euro.

Tot mai apropiati? Presedintele Iohannis si premierul Tudose impreuna la lansarea noului model Ford la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. Evenimentul va incepe de la ora 10,00. Purtatorul de.

Presedintele Iohannis se intalneste vineri cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Cei doi oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete si oficiale. Principalul subiect al discutiilor va fi viitorul Uniunii Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )