Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa este inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa este inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis a participt la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa a fost inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, prezent la inaugurarea celui mai luxos complex de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa a fost inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

FOTO Resort de golf in valoare de 15 milioane de euro, inaugurat in Alba. La eveniment este invitat si presedintele Klaus Iohannis

Cel mai modern resort de golf din Romania,Theodora Golf Club,isi deschide oficial portile pe data de 15 octombrie 2017, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba. Investitia a costat 15 milioane de euro. La eveniment este invitat si presedintele Klaus Iohannis.

Ce spune presedintele Klaus Iohannis despre demisia premierului Tudose

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu vede nicio piedica pentru o demisie a premierului Mihai Tudose. Nu vad nicio piedica. Daca se doreste, se poate pune in practica o guvernare care sa.

Romania realmente ajunge pe harta golfului mondial

Presedintele Klaus Iohannis a participat la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, o investitie privata de 15 milioane de euro.

Iohannis, la lansarea celui mai nou model Ford: Craiova redevine un important centru industrial al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a sosit joi, la Craiova, unde participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model Ford.

Dialog cu subinteles intre Klaus Iohannis si Mihai Tudose. Radu Tudor: Presedintele nu face gesturi gratuite

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care areloc la Uzina Ford din Craiova. Jurnalistul Radu Tudor a scris, pe blog, ca la.

Klaus Iohannis i-a transmis lui Donald Tusk ca Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis, s-a intalnit, vineri, la Cotroceni, cu seful Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiilor dintre cei doi este viitorul Uniunii Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )