Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Iohannis si premierul Ponta au transmis urari de Paste, in mesaje postate pe Facebook

B1 B1,
Presedintele Iohannis si premierul Ponta au transmis urari de Paste, in mesaje postate pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au transmis urari tuturor celor care sarbatorsc Pastele in aceasta duminica, in mesaje postate pe Facebook. Presedintele a postat pe contul sau de. continuă pe B1

Presedintele Iohannis si premierul Ponta au transmis urari de Paste, in mesaje postate pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au transmis urari tuturor celor care sarbatoresc Pastele in aceasta duminica, in mesaje postate pe Facebook. Presedintele a postat pe contul sau de.

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje originale de Paste 2015

De Paste vreti sa ii impresionati pe cei dragi prin urari si mesaje cat mai frumoase. Daca nu aveti inspiratie, puteti gasi aici cateva idei de mesaje si urari de Paste, unele haioase, altele emotionante.

Klaus Iohannis, Victor Ponta si Traian Basescu: ce mesaje au transmis de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video pentru cei care sarbatoresc Pastele, in timp ce Victor Ponta a ales un post scris pentru urarile de Paste adresate romanilor.

Subiectele zilei: Ce provocari are de infruntat presedintele Iohannis dupa vacanta de Pasti; Romania a iesit plina de aur din razboi. Cum l-a manipulat Antonescu pe Hitler; Victor Ponta, fotografiat intr-un avion spre New York

Cea mai controversata minune a zilelor noastre: de unde vine Lumina de Paste la Mormantul Sfant - explicatiile preotilor si ale scepticilor. An de an, credinciosi din. Dezvaluirile scriitorului Gigi Becali: suma uriasa primita dupa moartea tatalui si magnatul care a vrut sa cumpere Steaua. Tata mi-a dat.

Basescu, atac la Iohannis si Ponta in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu sare din nou la atac. De data aceasta, la presedintele Klaus Iohannis si la premierul Victor Ponta. in cel mai recent mesaj publicat pe Facebook, fostul presedinte sustine ca nimeni nu.

Ce provocari are de infruntat presedintele Iohannis dupa vacanta de Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a venit din vacanta vineri si a transmis deja catre Parlament solicitarea de reexaminare a legii privind finantarea partidelor si campaniilor electorale. A doua oara insa presedintele va fi obligat sa o promulge. Este si cazul Codului Silvic, care a fost retrimis la Parlament.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )