Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora: Seful statului cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in Diaspora

B1 B1,
Presedintele Iohannis s-a intalnit cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora: Seful statului cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, temele de discutie au vizat asigurarea. continuă pe B1

Legea votului prin corespondenta, pe masa presedintelui. Iohannis discuta astazi cu parlamentarii din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit astazi, de la ora 13. 00, cu parlamentarii care reprezinta Diaspora, la Palatul Cotroceni. Pe agenda discutiilor figureaza si Legea votului prin corespondenta.

Gerald Schweighofer il contrazice pe Klaus Iohannis: L-am intalnit in urma cu 8-10 ani cand acesta era primarul Sibiului, ocazie cu care ne-am prezentat compania

Desi Klaus Iohannis a spus. in cadrul unui interviu pentru televiziunea germana ARD, ca nu are nicio legatura cu austriecii de la Schweighofer Holzindustrie, seful statului este contrazis chiar de patronul.

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Ce le-a urat presedintele Iohannis romanilor de Sfintii Constantin si Elena

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, le-a urat sanatate si putere de munca tuturor romanilor care isi serbeaza onomastica.

Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Temele de discutie au vizat asigurarea exercitarii dreptului la vot pentru cetatenii din afara granitelor, imbunatatirea comunicarii cu reprezentantii comunitatilor de romani si a calitatii serviciilor consulare, precum si dezvoltarea unor politici ale statului roman pentru diaspora. Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora .

Vila Lac 2, in care locuieste ACUM presedintele Iohannis, NU VA MAI FI resedinta prezidentiala

Guvernul a decis, ca, dupa mutarea in Vila Lac 3 a presedintelui Klaus Iohannis, sa se revina la situatia anterioara, iar Vila Lac 2 sa isi piarda regimul de resedinta prezidentiala. Vila va fi folosita in continuare de RA-APPS pentru alte activitati de protocol.

Ce spune presedintele Iohannis despre viitoarea sedinta a CSAT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a reamintit, miercuri, pe pagina sa de Facebook importanta stoparii defrisarilor ilegale si abuzive si a explicat motivul pentru care a introdus acest subiect pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis recunoaste ca relatia cu premierul Ponta s-a stricat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca relatia pe care o are cu premierul Ponta a cunoscut o deterioare ca urmare a afirmatiilor celui din urma care a facut o aluzie la seful statului ca ar fi facut trafic de influenta in cazul firmei Schweighofer Holzindustrie.

ORA 17:00 - Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de la presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )