Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR privind legea ANI

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis sesizeaza CCR privind legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru completarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind incetarea unor interdictii pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri CCCR cu privire la modificarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice. Seful statului spune ca articole din legea modificata privind incompatibilitatile in functii publice din perioada 2007 - 2013 incalca articole din Constitutie.

Legea ANI care scapa alesii de incompatibilitati, contestata la CCR de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, vineri, CCR in legatura cu modificarile adoptate de Parlament la Legea ANI, prin care inceteaza unele interdictii pentru parlamentari si ar scapa de situatii de incompatibilitate si conflicte de interese 675 de.

Klaus Iohannis cere sanctiuni pentru alesii incompatibili: Presedintele ataca la CCR legea ANI

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013 nu vor mai fi sanctionati. Este vorba despre Legea pentru completarea.

Liviu Dragnea: Coalitia PSD-ALDE il sprijina pe Tudorel Toader pentru sesizarea CCR privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi seara, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi sustinut de coalitia guvernamentala in initiativa sa de a sesiza Curtea Constitutionala privind un.

Dosarul Mineriada: Instanta suprema sesizeaza CCR cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu sase exceptii de neconstitutionalitate formulate in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis ataca Guvernul PSD: Presedintele transmite masuri clare privind politicile fiscale

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie de a aataca Guvernul PSD. Seful statului a transmis, miercuri, intr-un mesaj cu prilejul aniversarii a 105 de ani de la infiintarea Academiei de Studii.

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti (B9) incepe astazi - participa presedintele Iohannis, presedintele Senatului francez, oficiali NATO

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9) incepe miercuri, la Palatul Parlamentului fiind asteptati presedintele Klaus Iohannis presedintii Parlamentelor statelor membre ale Formatului Bucuresti, precum si presedintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, presedintele Adunarii Parlamentare NATO, Paolo Ali, si alti oficiali de rang inalt din randul NATO si al statelor aliate.

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti (B9) incepe astazi - participa presedintele Iohannis

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9) incepe miercuri, la Palatul Parlamentului fiind asteptati presedintele Klaus Iohannis presedintii Parlamentelor statelor membre ale Formatului Bucuresti, precum si presedintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, presedintele Adunarii Parlamentare NATO, Paolo Ali, si alti oficiali de rang inalt din randul NATO si al statelor aliate.

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti (B9) ncepe astazi - participa presedintele Iohannis, presedintele Senatului francez, oficiali NATO, presedintii Parlamentelor statelor membre

Primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9) incepe miercuri, la Palatul Parlamentului fiind asteptati presedintele Klaus Iohannis presedintii Parlamentelor statelor membre ale Formatului Bucuresti, precum si presedintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, presedintele Adunarii Parlamentare NATO, Paolo Ali, Matti Saarelainen, director al Centrului European de Excelenta pentru Combaterea Amenintarilor Hibride, Tomas Valasek, directorul Carnegie Europe si alti oficiali de rang inalt din randul NATO si al statelor aliate, informeaza news. ro.

Viorica Dancila: Am discutat telefonic cu presedintele Iohannis / Initial nu am raspuns, eram la Simfonia Lalelelor, nu am vazut apelul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca a discutat telefonic cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu a dorit sa precizeze care a fost continutul acestei discutii private.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )