Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Iohannis: Voi lua decizia privind ministrii abia dupa ce voi analiza motivarea hotararii CCR. Dancila sa mearga in Parlament daca vrea sa puna capat crizei guvernamentale (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis: Voi lua decizia privind ministrii abia dupa ce voi analiza motivarea hotararii CCR. Dancila sa mearga in Parlament daca vrea sa puna capat crizei guvernamentale (VIDEO)

Presedintele Iohannis a afirmat, miercuri, ca va lua decizia privind revocarea ministrilor si numirea interimarilor de indata ce va analiza motivarea deciziei CCR, care va fi publicata in perioada. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

SIERRA QUADRANT: Comitetul Creditorilor ELCEN a amanat decizia privind sistarea livrarii agentului termic catre RADET

Ovidiu Neacsu, partener fondator Sierra Quadrant: Nu-mi amintesc sa fi existat vreun primar care sa ameninte o companie privata de o asemenea maniera, mai ales cand tot el se afla in culpa Comitetul Creditorilor ELCEN a amanat decizia privind posibilitatea intreruperii livrarii agentului termic catre Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET), doi dintre creditori absentand, iar ceilalti evitand o pozitionare ferma, a trans-mis, vineri, printr-un comunicat, Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti ELCEN).

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )