Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Italiei: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Antena3 Antena3,
Presedintele Italiei: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand. continuă pe Antena3

Presedintele Italiei, in discutiile cu Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand invitatia omologului sau italian de a vizita Romania, iar Mattarella spunand ca ii va da curs, potrivit Mediafax.

Presedintele Italiei, catre Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand invitatia omologului sau italian de a vizita.

Presedintele Italiei, la intalnirea cu Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Klaus Iohannis s-a intalnit luni, la Roma, cu omologul sau italian, Sergio Mattarella, care a afirmat ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a spatiului Schengen. Cei doi presedinti au avut discutii pe te.

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe elevii sotiei sale: A venit momentul ca tinerii sa fie reprezentanti de actuala clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, astazi, la Cotroceni pe elevii de la Liceul din Sibiu, unde sotia sa, Carmen Iohannis, preda limba engleza.

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,.

Iohannis: A venit momentul ca tinerii sa se simta reprezentati de actuala clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia sa si un grup de elevi.

Monica Gabor a venit in Romania si si-a revazut fetita! Iata cu ce ocazie!

Monica Gabor a revenit in Romania si a oferit o aparitie surpriza la primul vernisaj al fiicei sale. Irina si-a expus tablourile, iar parintii ei, Monica si Irinel Columbeanu, i-au fost alaturi. Iata ce s-a intamplat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )