Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza. continuă pe Antena3

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu.

ACTUALIZAT Parlamentul a adoptat legea pensiilor speciale pentru parlamentari; senatorii si deputatii vor primi o indemnizatie de 1500 lei pe luna pentru un mandat, in limita a trei mandate/ Parlamentarii condamnati pentru coruptie nu primesc pensie spec

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptat marti in sedinta comuna de plen a Camerei Deputatilor si Senatului cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri. Guvernul a dat aviz negativ acestui proiect, invocand acordul cu FMI. Potrivit acestui proiect legislativ, un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de circa 4600 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. De aceasta indemnizatie nu beneficiaza insa si parlamentarii condamnati definitiv pentru coruptie, acesta fiind un amendament ce apartine liberalului Radu Zlati, singurul liberal care a anuntat ca va vota pentru acest proiect. Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, pe Facebook: PSD si satelitii sai au introdus, astazi, pensii speciale pentru parlamentari - o lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu principiul contributivitatii. Cu aceasta noua borna legislativa negativa, actualul Parlament va atinge probabil cel mai de jos prag in credibilitatea publica, dupa 1990. Nicicand Romania nu a avut o astfel de situatie: un Parlament fara credibilitate, care sustine un Premier fara legitimitate, cu o majoritate ai caror lideri fug de responsabilitate.

Alina Gorghiu: Nu sunt multe argumente pentru a ataca legea pensiilor speciale ale parlamentarilor la CCR

Pensiile speciale ale parlamentarilor reprezinta o discriminare morala fata de cetateni si un act de sfidare fata de toti ceilalti pensionari din Romania, potrivit co-presedintele PNL, Alina Gorghiu. Nu sunt.

Gorghiu, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Nu sunt foarte multe argumente pentru o contestatie la CCR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi, la RFI, ca formatiunea pe care o conduce ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a legii privind pensiile speciale ale parlamentarilor, dar a mentionat ca nu sunt foarte multe argumente pentru a face acest demers.

Presedintele Iohannis promite o analiza profunda a legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca dupa ce va primi legea pensiilor speciale pentru parlamentari va face o analiza profunda.

Klaus Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante ce vizeaza Autoritatea de Supraveghere Financiara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii asigurarilor din 1995, a anuntat luni Administratia Prezidentiala. Astfel, a fost promulgata Legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 78/2013 pentru completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea ASF.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )