Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, consultari cu Charles Michel si Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului European din 24-25 septembrie

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, consultari cu Charles Michel si Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului European din 24-25 septembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la consultari, marti, ora 18, cu Charles Michel, presedintele Consiliului European,si cancelarul Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului. continuă pe B1

Codul Silvic, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Autovehiculele care transporta masa lemnoasa taiata ilegal vor fi confiscate conform noului act normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, si care modifica dispozitiile Codului Silvic prin incadrarea penala a furtului de arbori indiferent de prejudiciu.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noul Cod Silvic, care prevede mai multe modificari prin care ar trebui sanctionate mai aspru taierile ilegale si violentele impotriva padurarilor. Nu rezolva problema combaterii taierilor ilegale. Este o simpla cosmetizare, nu o reforma reala a politicilor forestiere nationale, sustine WWF, intr-o scrisoare transmisa presedintelui, in urma cu o saptamana, anunta Digi24.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Silvic: Taierile ilegale de paduri, sanctionate aspru Camioanele care transporta copaci, confiscate

Presedintele Klaus Iohannis a semat luni mai multe decrete printre care si Noul Cod Silvic. Astfel, furtul de arbori va intra sub incidenta penala, iar camioanele care transporta copaci taiati ilegal,.

Afacerea Navalnii. Angela Merkel nu exclude sa-si retraga sustinerea pentru proiectul NordStream 2

Angela Merkel nu exclude posibilitatea impunerii unor sanctiuni impotriva proiectului de gazoduct Nord Stream 2 ca urmare a otravirii opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat luni un purtator de cuvant al cancelarului german, potrivit Reuters.

Presiune pe Angela Merkel. Ce ar putea insemna otravirea lui Navalnii pentru proiectul Nord Stream 2

Cancelarul german Angela Merkel este sub o presiune din ce in ce mai mare pentru oprirea construirii conductei de gaze naturale Nord Stream 2, dupa ce medicii germani au confirmat ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu neurotoxina noviciok.

UPDATE Cazul Navalnii: Angela Merkel nu exclude consecinte pentru Nord Stream 2

Angela Merkel nu exclude consecinte asupra proiectului gazoductului Nord Stream 2 daca Moscova nu ofera raspunsurile asteptate asupra otravirii opozantului rus Alexei Navalnii, a declarat luni purtatorul de cuvant al cancelarului, citat de AFP.

Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Noul Cod Silvic a fost promulgat luni de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Acesta prevede mai multe modificari, prin care ar trebui sanctionate taierile ilegale de padure si violentele impotriva padurarilor. Ce decizie radicala a luat Klaus Iohannis in privinta taierilor ilegale de padure Potrivit noului cod adoptat de Parlament si promulgat de presedinte, furtul .

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice .

Ce facea Carmen Iohannis pe vremea lui Ceausescu. La ce intalniri secrete l-a cunoscut pe Klaus Iohannis

Carmen Iohannis, in perioada de trista amintire, pe vremea cand era o tanara adolescenta, a facut cunostinta cu ceea ce azi numimdizidenta religioasa. Tanara Carmen Lazaruca participa laintalniri secrete in casa unui protopop luat in vizor de regimul comunist. Ce facea Carmen Iohannis pe vremea lui Ceausescu Carmen Iohannis, facea parte dintr-o familie instarita de catolici .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )