Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep: Ati scris o pagina de istorie in doar 55 de minute. A fost o lectie de ambitie

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep: Ati scris o pagina de istorie in doar 55 de minute. A fost o lectie de ambitie

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o, vineri, pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj pentru a marca Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National al Romaniei, i.

Ce nu s-a vazut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mana cu iubitul FOTO

Simona Halep a venit de mana cu iubitul si insotita de parinti la ceremonia de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a fost decorata de catre presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei. Seful statului a declarat ca este pacat ca tinerele talente nu beneficiaza de sprijin din partea statului, in timp ce Simona a .

Simona Halep: Sper ca Darren Cahill sa se intoarca in echipa noastra

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a gasit timp sa discute cu jurnalistii si despre tenis. Fostul lider mondial a precizat ca il asteapta pe Darren Cahill sa vina inapoi alaturi de ea.

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona Halep, insotita de iubitul sau la ceremonia de la Cotroceni (FOTO)

Simona Halep a fost decorata, marti, cu Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI) LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE.

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona Halep, insotita de iubitul sau la ceremonia de la Cotroceni (FOTO)

Simona Halep a fost decorata, marti, cu Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI) LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE.

KLAUS IOHANNIS: Cei responsabili vor trebui aspru sanctionati, de la toate institutiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, la Cotroceni, ca toti cei responsabili de tragedia de la Caracal vor trebui aspru sanctionati, de la Interne, STS, de la toate institutiile. Presedintele a precizat ca respinge abordarea politicianista a Guvernului, care ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva e autorul moral al tragediei.

VIDEO Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal Cer PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor legilor justitiei si codurilor penale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca Guvernul ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal, spunand ca una dintre liniile directoare ale actualei puteri este calcarea in picioare a legilor justitiei si a codurilor penale. Seful statului a cerut PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor la codurile penale si la legile justitiei, afirmand ca este un pas obligatoiu si ca, in caz contrar, dupa alegeri va strange o noua majoritate care va face asta.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Simona Halep merge azi la Cotroceni. Ce distinctie ii va acorda presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep, astazi, la ora 12. 00, intr-o ceremonie programata la Palatul Cotroceni.

Ce a spus Simona Halep cu privire la un meci cu Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )