Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal Cer PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor legilor justitiei si codurilor penale - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal Cer PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor legilor justitiei si codurilor penale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca Guvernul ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal, spunand ca una dintre liniile directoare ale actualei puteri este calcarea in picioare a legilor justitiei si a codurilor penale. Seful statului a cerut PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor la codurile penale si la legile justitiei, afirmand ca este un pas obligatoiu si ca, in caz contrar, dupa alegeri va strange o noua majoritate care va face asta. continuă pe Hotnews

Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, legat de cazul Caracal, ca Executivul trebuie sa se gandeasc.

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

VIDEO Iohannis: Statul roman a fost profund slabit de PSD. Cer Guvernului sa uite de referendumuri absurde. Nu cumva e autorul moral al tragediei?

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat duminica seara, vizavi de tragedia de la Caracal ca Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu este vinovatul moral si i-a transmis Vioricai Dancila sa uite de referendumuri absurde.

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )