Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: S-a dovedit ca au fost doi mincinosi de la inceput, doi ipocriti

Dupa ce seful Executivului, Dacian Ciolos a acceptat sa candideze pentru un nou mandate de premier din partea PNL, Liviu Dragnea l-a atacat pe acesta si pe seful statului, acuzandu-I ca sunt ipocriti.

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

VIDEO Presedintele Iohannis si Dacian Ciolos, in Parcul Coloanei lui Brancusi. Prim-ministrul a promis sustinere pentru modernizarea Ansamblului

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au participat, astazi, la manifestarile care marcheaza implinirea unui secol de la Luptele de la Podul Jiului, dar si incheierea Anului Brancusi.

Dragnea, dupa ce PNL a decis desemnarea lui Ciolos premier dupa alegeri: Un mincinos, si el, si Klaus Iohannis. Doi ipocriti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat, marti, dupa ce PNL a votat in sedinta conducerii ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului. Liderul social-democrat a afirmat ca si Dacian Ciolos si Klaus Iohannis sunt doi mincinosi, pentru ca initial, cand au cerut votul de sustinere in Parlament pentru Guvern, au promis ca primul-ministru nu se va implica in politica.

Klaus Iohannis e un presedinte foarte bun

Premierul Dacian Ciolos spune ca nu s-a gandit sa candideze la presedintia Romaniei si ca, in opinia sa, Klaus Iohannis e un presedinte foarte bun, potrivit unor surse din presa.

Dacian Ciolos, reactie dupa eliminarea a 102 taxe: M-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc in viitor. Daca ar exista o perspectiva, cel putin si pentru TVR, atunci am putea discuta altfel (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a avut marti o prima reactie dupa ce mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe a fost votat in unanimitate, in Camera Deputatilor. Seful.

Dacian Ciolos nu este multumit de cele 11 luni de guvernare: Cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca nu este multumit de cele 11 luni de guvernare, intrucat Guvernul sau ar fi putut face mai multe lucruri. Pe de alta parte, el si-a exprimat speranta ca romanii care isi doresc o guvernare onesta si eficienta vor sustine platforma sa in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Radu Banciu: Klaus Iohannis nu a facut nimic de cand e presedintele Romaniei, nici in bine, nici in rau. Nici el, nici Ciolos nu au gasit o formula, in acest an de coabitare, prin care sa ramana ceva dupa ei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al tarii, in contextul in care acesta a declarat ca legea.

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue.

Premierul Dacian Ciolos, despre centura Zalaului: Al doilea tronson ar putea fi gata in 2019

Premierul Dacian Ciolos a venit in judetul natal insotit de ministrul Fondurilor Europene, Dragos Dinu, consilierul de stat Proiecte economice speciale, Ionel Danca, si de directorul general al CNAIR, Catalin Honor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )