Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc. continuă pe Adevărul

10 mai este oficial zi de sarbatoare nationala: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza printr-un comunicat Administratia.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa vizita la Cantacuzino: Institutul trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Este nevoie de toti actorii interesati si de o decizie politica

UPDATE La iesirea din Institutul Cantacuzino, dupa o vizita de circa o ora si jumatate, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in opinia sa, acesta trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Cum va functiona, vom vedea, a spus seful statului, explicand ca in viitorul destul de apropiat, dupa ce se va intalni cu cei care pot propune solutii, le va prezenta.

Cum raspunde Victor Ponta criticilor lansate de Klaus Iohannis dupa vizita in tarile arabe

Premierul Ponta afirma ca problema aparuta intre el si presedintele Iohannis pe tema turneului in tarile arabe, pentru care presedintele i-a reprosat ca merge de capul lui, a rezultat dintr-o lipsa de.

UPDATE. GALERIE FOTO. Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11.

UPDATE: Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11. 00, conform Mediafax.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Klaus Iohannis: Este inadmisibil sau exclus ca Institutul Cantacuzino sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni in fata angajatilor Institutului Cantacuzino, unde seful statului a facut o vizita, ca este inadmisibil sau exclus ca Institutul sa dispara, informeaza Mediafax. La.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: Presedintele nu cunoaste regulamentul Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedintei in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT. Seful statului a cerut.

Klaus Iohannis, suspans in ce priveste sefia DIICOT: presedintele cere stenograma interviului dat de Daniel Horodniceanu in fata CSM

Presedintele Klaus Iohannis a cerut CSM stenograma interviului dat de Daniel Horodniceanu, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru functia de sef al DIICOT, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca in interviul de saptamana trecuta, Oana Haineala l-a acuzat pe Horodniceanu de autoplagiat, aratand ca acesta a folosit in prezentarea din fata CSM argumente din lucrari mai vechi ale sale fara sa le atribuie. Replica lui Horodniceanu a fost Pe mine insumi?.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Regalitatii: 10 Mai este o zi profund legata de statalitatea romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a scris duminica, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre Ziua Regalitatii, o zi profund legata de statalitatea romaneasca. Iohannis a explicat ca ziua de 10 mai o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )