Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis accepta ca indemnizatia sa de presedinte sa ii fie inghetata

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis accepta ca indemnizatia sa de presedinte sa ii fie inghetata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un mix de masuri pentru reducerea defi. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis: imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca primarii trebuie sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala.

Klaus Iohannis, de acord sa aiba indemnizatia de presedinte inghetata: E nevoie de un mix de masuri pentru reducerea deficitului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este de acord sa aiba indemnizatia de presedinte inghetata. Seful statului sustine ca este nevoie de un mix de masuri pentru reducerea deficitului bugetar.

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru.

News alert! Mesajul lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de.

Gabriela Firea, replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Sa candideze dumnealui la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele Klaus Iohannis sa candideze la Primaria Capitalei, ca sa arate cum trebuie sa arate orasul. Reactia lui Firea vine dupa ce presedintele a declarat ca Bucurestiul nu este un oras bine pus la punct.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

Klaus Iohannis confirma inghetarea salariilor demnitarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca i-a incurajat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Eugen Citu, la discutiile avute la Palatul Cotroceni, sa treaca la inghetarea salariilor demnitarilor in 2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )