Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Iohannis isi depune astazi candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune astazi la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale .

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Ceremonie de prestigiu la Palatul Cotroceni. Trei figuri de marca din cultura romana, decorate de catre presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, spre deosebire de artisti, ultimele guvernari au propus romanilor programe iluzorii de finantare a investitiilor in cultura si patrimoniu, ceea ce a condus la si mai.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Klaus Iohannis: Politicieni anchetati sau condamnati pentru coruptie se prezinta, fara rusine, drept detinuti politic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj fostilor detinuti politic cu ocazia Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, in care a subliniat ca a ne aminti de jertfa detinutilor politic reprezinta o obligatie morala si reparatorie. Seful statului a criticat apoi pe politicienii condamnati pentru coruptie care se dau drept detinuti politic.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul polonez despre consolidarea cooperarii bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul polonez, Mateusz Morawiecki, cei doi discutand despre consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua state, informeaza.

VIDEO Iohannis ii raspunde lui Barna: Am fost un fel de pompier atomic care a prevenit sa se prabuseasca Romania

Klaus Iohannis i-a raspuns contracandidatului sau Dan Barna, sustinand ca a fost un fel de pompier atomic care a reusit sa previna ca Romania sa se prabuseasca. Seful statului a adaugat ca PSD a fost o catastrofa pentru Romania. Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni, avand 2,2 milioane de semnaturi de sustinere.

Klaus Iohannis: Pot sa confirm ca am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea, ca eu, presedintele Romaniei, sunt pentru doamna Kovesi in fruntea Parchetului European (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat vineri ca a vorbit cu ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, pentru a ii comunica felul in care el ar vrea sa voteze in sedinta COREPER pr.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )