Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis isi depune astazi candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis isi depune astazi candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune astazi la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale . continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

VIDEO Iohannis ii raspunde lui Barna: Am fost un fel de pompier atomic care a prevenit sa se prabuseasca Romania

Klaus Iohannis i-a raspuns contracandidatului sau Dan Barna, sustinand ca a fost un fel de pompier atomic care a reusit sa previna ca Romania sa se prabuseasca. Seful statului a adaugat ca PSD a fost o catastrofa pentru Romania. Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni, avand 2,2 milioane de semnaturi de sustinere.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, baie de multime la sediul BEC

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Iohannis, declaratie despre Kovesi la momentul depunerii candidaturii pentru un nou mandat la prezidentiale

Klaus Iohannis a vorbit la sediul BEC, despre candidatura Laurei Codruta Kovesi la Parchetul European. Presedintele si-a aratat sustinerea pentru fosta sefa DNA, chiar la depunerea candidaturii acestuia la.

Klaus Iohannis, baie de multime la sosirea la BEC unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit vineri, in jurul orei 12, la sediul Biroului Electoral Central unde si-a depus listele de semnaturi pentru intrarea in cursa pentru obtinerea unui nou mandat la.

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun astazi candidaturile la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun vineri candidaturile pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central. Liderul USR Barna a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca a reusit sa stranga.

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )