Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a participat, in perioada 10-11 decembrie a. c. , la Bru. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis - la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.

Klaus Iohannis, inaintea reuniunii Consiliului European: Romania va sustine o tinta ambitioasa de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030

Presedintele Klaus Iohannisparticipa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Unul dintre subiectele abordate va fi cel legat de protectia mediului. Seful statului aexplicat care.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European pe 10 si 11 decembrie A avut o discutie la telefon cu presedintele Consiliului European Charles Michel

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European care va avea loc pe 10 si 11 decembrie la Bruxelles, transmite Administratia Prezidentiala. Acesta a avut marti o convorbire.

Reuniunea Consiliului European: Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la intalnirea liderilor UE de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles. Despre summit-ul din capitala Belgiei, seful statului a discutat, in urma cu doua zile, la.

Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedintele PNL, a oferit o serie de detalii despre intalnirea informala pe care au avut-o o serie de lideri politici liberali cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Vila Lac, si sustine.

Convorbire telefonica a Presedintelui Iohannis cu Presedintele Consiliului European privind reuniunea Consiliului European

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European care va avea loc in perioada 10-11 decembrie a. c. , la Bruxelles, Regatul Belgiei. in pregatirea acestei intalniri, Presedintele Klaus Iohannis a avut marti, 8 decembrie a. c. , o convorbire telefonica cu Presedintele Consiliului European, domnul Charles Michel, la solicitarea acestuia, conform unui comunicat de presa.

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

KLAUS IOHANNIS: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in mesajul transmis de Ziua Internationala Anticoruptie, ca este absolut fundamental pentru sanatatea statului si a societatii ca fenomenul coruptiei sa fie combatut cu fermitate de institutiile responsabile, fie ca este vorba despre coruptie politica, financiara, administrativa sau academica, coruptia din sistemul sanitar sau din educatie.

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile.

KLAUS IOHANNIS: PSD poate sa ramana in afara deciziei politice

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista un castigator clar al alegerilor parlamentare care au avut loc duminica, 6 decembrie, deoarece niciun partid politic nu a obtinut o majoritate clara. De aceea, seful statului a afirmat, ieri, ca va sustine cristalizarea coalitiei de centru-dreapta care se prefigureaza in aceste zile. Daca ne uitam pe rezultatele asa numite provizorii - desi s-au numarat aproape toate voturile - vedem ca PNL in 2016 obtinuse 20%, iar acum a obtinut 25%, deci o crestere. USR, intre timp aliat cu PLUS, a obtinut, in 2016, 8%, iar acum a crescut la 15%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )