Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Biserica Catolica din Sibiu. Fostul primar nu a facut declaratii, insa le-a urat romanilor Craciun fericit!.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

VIDEO. Sibiu: Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba speciala de Craciun, organizata in Sibiu, dupa ce miercuri seara a participat si la slujba din Ajun.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la slujba de Craciun

Presedintele Romaniei Klaus Iohanis a fost la slujba de Craciun la Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului va ramane cateva zile in orasul sau natal pe care.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii.

Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile petrecute la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, in cadrul unei ceremonii, la Palatul Cotroceni. Iohannis a spus ca ofera aceasta distincti.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, in cea de-a doua zi de mandat, decrete de promulgare a mai multor legi, precum si 16 decrete de eliberare din functie a unor magistratie, pe motiv de pensionare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de abilitare a Guvernului de a emite Ordonante de urgenta in vacanta parlamentara, OUG de modificare a legii privind organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului.

VIDEO Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia sa, la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, el urandu-le romanilor Craciun fericit!.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )