Libnet.ro
UNICEF

07:46

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

intrevedere intre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau polonez Andrzej Duda, dupa summitul de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la o intrevedere cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, pe tema extinderii Parteneriatului strategic dintre Romania si Polonia.

Coroana va fi repusa pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede modificarea stemei in sensul in care sa fie repusa o coroana pe capul acvilei, asa cum era stema Romaniei inainte de perioada comunista.

Coroana revine pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Coroana revine pe stema Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, proiectul de lege care obliga autoritatile publice sa faca aceasta modificare in stemele si sigiile existente,.

Iohannis a promulgat Legea produselor romanesti. Ce se intampla in supermarketuri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si.

Iohannis a promulgat legea prin care partidele, federatiile sportive si ONG-urile vor trebui sa se supuna normelor de transparenta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege potrivit careia toate partidele, federatiile sportive si ONG-urile finantate de la buget vor trebui sa se supuna normelor de transparenta prevazute de Legea.

Iohannis a promulgat legea produselor romanesti si porneste furtuna in retailul local

Legea 321, prin care retailerii sunt obligati sa aiba la raft 51% produse romanesti, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis, decizie care a trezit nemultumirea marilor retele de retail.

Stema Romaniei se modifica! Presedintele Klaus Iohannis a semnat proiectul de lege

Coroana pe capul acvilei de aur din stema Romaniei va reveni in insemnele oficiale, presedintele Klaus Iohannis promulgand luni proiectul de lege care obliga autoritatile publice sa faca.

Legea care instituie Ziua functionarului public a fost promulgata de presedintele Iohannis

Legea prin care data de 23 iunie devine Ziua functionarului public a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )