Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

intrevedere intre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau polonez Andrzej Duda, dupa summitul de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la o intrevedere cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, pe tema extinderii Parteneriatului strategic dintre Romania si Polonia.

Discutie Klaus Iohannis-Andrzej Duda: Polonia vrea adancirea cooperarii militare cu Romania

Presedintele roman Klaus Iohannis si omologul sau polonez, Andrzej Duda, au declarat, intr-o conferinta de presa comuna, ca cele doua tari isi vor adanci cooperarea militara. Astfel, Polonia va trimite o companie de militari in Romania, asa cum s-a convenit dupa summitul NATO de la Varsovia.

Klaus Iohannis a promis ca militari romani vor fi trimisi in Polonia in cadrul batalionului NATO

Presedintele roman Klaus Iohannis a promis ca militari romani vor fi trimisi in Polonia, in cadrul batalionului NATO ce urmeaza sa fie desfasurat in fosta tara comunista, a anuntat presedintele polonez Andrzej Duda, intr-o conferinta de presa.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, in cardul caruia vor avea loc mai multe reuniuni in formatul Consiliului Nord-Atlantic, o reuniune a.

Klaus Iohannis: Unii politicieni fac afirmatii care nu reprezinta punctul de vedere NATO, ci punctele lor proprii de vedere. Toate acestea nu trebuie sa ne ingrijoreze

Klaus Iohannis a declarat ca la ministeriala apararii din octombrie vor fi facute primele clarificari referitoare la initiativa la Marea Neagra. Presedintele a mai precizat ca nu trebuie sa existe.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Ce se va intampla din octombrie

La ministeriala apararii din octombrie vor fi facute primele clarificari referitoare la initiativa la Marea Neagra, a anuntat duminica presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca nu trebuie sa existe.

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

Klaus Iohannis, dupa summit-ul de la Varsovia: Romania a dovedit ca este un aliat credibil al NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a oferit primele declaratii oficiale in urma summit-ului NATO de la Varsovia, explicand care este pozitia statului roman in cadrul Aliantei.

Klaus Iohannis, dupa summitul de la Varsovia: Romania trimite militari in Polonia in cadrul batalionului NATO

Romania si-a atins obiectivele si isi consolideaza pozitia de stat membru NATO si actor regional care contribuie eficient la mentinerea stabilitatii si securitatii intr-o zona de riscuri, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul summitului de la Varsovia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )