Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind reforma in domeniul sanatatii

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind reforma in domeniul sanatatii

Presedintele Romaniei a semnat joi, 23 aprilie, cinci decrete, anunta site-ul Administratia Prezidentiale. Printre decretele semnate de presedinte se numara cel cu privire la reforma in domeniul sanatatii. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

ORA 19:00. Presedintele Klaus Iohannis face declaratii dupa consultarile cu partidele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie la ora 19:00 dupa consultarile cu cu partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament, se arata intr-un comunicat al Admnistratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a Tatianei Niculescu Bran

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential a doamnei Tatiana Bran, informeaza Presedintia.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a Tatianei Niculescu Bran

Presedintele Romaniei a semnat joi decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a Tatianei Niculescu Bran, a anuntat Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres. Tatiana Niculescu Bran a.

Klaus Iohannis a semnat demisia Tatianei Niculescu Bran

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential Tatiana Niculescu Bran, dupa ce aceasta a anuntat, marti, ca demisioneaza, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Cotroceni: Suntem pe drumul cel bun. Astept ca stadiul declarativ privind votul prin corespondenta sa fie depasit. O sa urmaresc aceasta speta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca in urma consultarilor de la Cotroceni partidele au ajuns la un acord privind legea finantarii partidelor, alegerilor locale, dar si chestiunea privind votul pentru.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind asigurarea locuintelor in caz de cutremur

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind asigurarea in caz de cutremur, potrivit unui comunicat al Administeratiei Prezidentiale. Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 260/2008 priv.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor pentru a include clarificari astfel incat sa se impuna obligatia incheierii unor astfel de polite, dar fara sa se interfereze cu piata asigurarilor de locuinte.

Ce spune Klaus Iohannis despre legea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, despre initiativa privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca ar trebui sa ne punem intrebarea daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, precizand ca subiectul trebuie clarificat de legislativ, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )