Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii.

Ceremonia de depunerea a juramantului de investitura in functie de catre noul ministru va avea loc astazi, la ora 17,00, la Palatul Cotroceni, citeaza surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Corinei Suteu, noua sefa la Cultura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a in functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii. Ea va depun, juramantul de investitura in functie, miercuri, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind etichetarea laptelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru promulgarea Legii care vizeaza stabilirea de masuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspat pentru consum si a produselor lactate.

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis miercuri, potrivit unui comunicat oficial de pe pagina Administratiei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala, dupa ce presedintele semnase tot azi si decretul privind revocarea din functia de Ministru al Culturii a lui Vlad Alexandrescu.

Oameni de cultura, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in Afganistan, la o intalnire cu militarii romani. Carmen Iohannis il insoteste

Presedintele Klaus Iohannis se afla, duminica, in prima zi de Paste, in Afganistan, alaturi de sotia sa, Carmen, unde are intalniri cu militarii romani aflati in misiune.

Cine este Corina Suteu, noul ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii. Ea va depun, juramantul de investitura in functie, miercuri, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis petrece Pastele ortodox cu militarii romani in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis se afla duminica in teatrul de operatiuni din Afganistan, unde se intalneste cu militari romani aflati in misiune in aceasta tara, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele este.

Iohannis a semnat decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii

Ceremonia de depunerea a juramantului de investitura in functie de catre noul ministru va avea loc astazi, la ora 17,00, la Palatul Cotroceni, citeaza surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )